crystal-insights-017-small1De methode is gebaseerd op de 12 levenslessen uit Spirituele Psychologie van Steve Rother – Lightworker: Acceptatie, Aanpassing, Heel Zijn, Menslievendheid, Communicatie, Creatie, Grenzen Bepalen, Integriteit, Liefde, Vertrouwen, Waarheid en Genade.

Als je de levensles kent waaraan je werkt, kun je de les meester worden door de handvatten die je aangereikt worden. Dan is de levensles geen valkuil meer. Het Waarom is dan beantwoord.

Ook voor kinderen is dit een prachtige manier om op relatief makkelijke en speelse wijze te ontdekken waar de blokkade of het probleem zich bevindt. Voor kinderen wordt gebruik gemaakt van kristallen dierfiguurtjes in combinatie met playmobiel om het luchtig te houden. Het levert vaak verrassend snel inzicht op voor zowel de ouders als het kind. een oplossing.

Crystal Insights is ontworpen door Joanna Koopmans. Er wordt gewerkt met kristallen van hoge kwaliteit. Ieder kristal heeft een eigen frequentie, waar de mens gebruik van kan maken. Bepaalde kristallen gebruik je bij elkaar, om de frequentie te verhogen en te optimaliseren. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van 144 inzicht-kaarten; 12 kaarten per levensles. De inzichtkaarten heeft Johanna als doorgeving mogen ontvangen. Zij is in december 2010, toen haar taak volbracht was, overleden.

 

admin