De Tarot is een symbolensysteem verwerkt in 78 kaarten. Afbeeldingen die je kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in jezelf en je leven. De kaarten in de Tarot weerspiegelen processen die ieder van ons in het leven tegenkomt op één of andere manier. Veel van deze processen spelen zich af in ons onderbewuste en komen tot uiting in ons dagelijks leven.

Werkwijze: Tijdens een Tarot consult trek je een aantal kaarten aan de hand van een vraag of om een algemeen beeld te krijgen van waar je nu staat. Tijdens een consult kunnen we meerdere leggingen doen. Je kunt bijvoorbeeld twee of drie verschillende vragen stellen of doorvragen op de eerste legging.

Ik ga uit van het principe ‘zo binnen, zo buiten’. Dat betekent dat je in je dagelijks leven weerspiegelt ziet wat er zich van binnen bij jou afspeelt. Dat heeft te maken met wat je uitstraalt, met je eigen energie. Wanneer je kaarten trekt, resoneert je eigen energie met die van de symboliek van de kaarten en zo trek je precies de kaarten die op dat moment bij je passen.

Voor welke vragen? Het is niet noodzakelijk om een vraag te hebben voor een tarot consult, maar vaak is er wel iets waar je meer over wilt weten.

Hieronder een aantal voorbeelden van vragen die veel worden gesteld:

 • Wat brengt deze nieuwe baan/opleiding me?
 • Hoe kan ik me het beste opstellen in een bepaalde situatie?
 • Hoe ontwikkelt mijn relatie zich?
 • Waar sta ik nu in mijn persoonlijke ontwikkeling?
 • Wat kan ik doen om een bepaalde situatie te verbeteren?
 • Ik ben nieuwsgierig naar wat de kaarten mij te vertellen hebben?
 • Wat zie ik over het hoofd in een bepaalde situatie?
 • Waarom kom ik steeds dezelfde problemen tegen in mijn relatie/werk/leven?

Wat levert het op?

 •  meer inzicht in jezelf
 •  meer inzicht in je eigen aandeel in een situatie
 • handvatten over hoe te handelen in een situatie
 • inzicht in toekomstige ontwikkelingen gebaseerd op het nu
 • een beter contact met je intuïtie
 • meer vertrouwen in je eigen innerlijk weten

De ‘uitkomst’ van een kaartlegging ligt nooit vast. Jij bepaalt wat je met de informatie die de kaarten je geven doet en geeft daardoor altijd zelf richting aan je toekomst.

admin