Praktijkdag / Verdiepingsdag Tarot

Oefenen is de sleutel

Deze praktijkdag is bedoeld voor iedereen die al enige kennis van de Tarot heeft maar nog moeite heeft met het zien van het grote plaatje of nog te vaak op het boekje moet terug grijpen.

Wat leer je?
We gaan kijken waar jij op vastloopt en daar gaan we concreet mee aan de slag. Dat is voor iedereen verschillend en dus is ook elke praktijkdag weer verschillend. Het feit dat je vastloopt zegt vaak ook iets over de blokkades in je eigen leven en in je spirituele groei. Je werkt dus onvermijdelijk op deze dag ook aan jezelf.

Lesstof:

  • Keltisch Kruis
  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat de stroom opgang blijft tijdens een reading.
  • Hoe je dicht bij je intuitie kan komen en blijven
  • Hoe je snel het thema van de reading op tafel kunt krijgen
  • Om je readingskills compleet te maken leren we je ook een aantal coachingsvaardigheden

Oefenen
In tegenstelling tot de basiscursus, waarin je alle theorie nog moet leren, is deze cursus heel praktisch. De ochtend is gereserveerd voor het meer theoretische deel en het opfrissen van kennis. Voor de middag is oefenen het sleutelwoord maar wie de basiscursus bij mij gevolgd heeft weet nu dat oefenen héééél leuk is.

Hoe gaan we oefenen?
Het middag gedeelte heeft de vorm van een minibeurs. Je gaat consulten geven voor vrijwilligers, mensen die op zoek zijn naar inzichten of willen weten waar ze nu staan, mensen in zware processen en mensen in minder zware processen. Je mag alleen consulten geven of samen met andere cursisten. De keuze is helemaal vrij. Net waar jij je prettig bij voelt.

Investering: € 60,00 p.p.
Locatie: Den Haag
Tijdstip :
Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. Lunch graag zelf meenemen.

Warme groet Louise

Heb je ook interesse?

MAIL ONS OM JE AAN TE MELDEN

may

Geen activiteiten

Kosta

Louise
Lifecoach&Tarotreader