Workshop Orakelen

thumb_IMG_7242_1024Orakelen gaat uit van het principe dat “toeval” niet bestaat. Een vraag wordt niet “toevallig” gesteld en het antwoord wordt niet “toevallig” gegeven. Als de kosmos of je onbewuste je dringend iets wil vertellen zal het alle middelen gebruiken om jou een boodschap te geven.

In de vorm van een boek wat je ” toevallig” leest, een liedje wat je hoort, een “toevallige” ontmoeting.  Door de waan van de dag en de snelheid waarmee we momenteel leven zijn we vaak niet meer in staat om die boodschappen te zien of te horen. Ze gaan vaak ongemerkt aan ons voorbij.

Orakelen is een manier om even bewust tijd vrij te maken voor de kosmos of je onbewuste zodat ze je kunnen vertellen wat ze je willen vertellen.  Ze kunnen je een spiegel voorhouden, een antwoord of een inzicht geven enzovoort.

Tijdens deze workshop kun je kennismaken met diverse soorten orakelkaarten. Het is geschikt voor iedere beginner met interesse in deze kaarten. Je krijgt een idee van welke soort kaarten bij je passen en op welke manieren je ze kunt gebruiken.

Datum: vrijdag 4 november 2016
Aanvang: 09.30 uur – 12.00 uur.
Locatie: New Age Winkel Oberon, Pijnacker.
Prijs: € 25,00.

Het wordt een inspirerende, inzichtgevende en gezellige ochtend!
Ik hoop dat ik je nieuwsgierig en enthousiast heb gemaakt.

Warme groet Louise

Heb je ook interesse?

MAIL MIJ OM JE AAN TE MELDEN