Over mij

Je kunt bij mij terecht voor zowel telefonische als live consulten. Ook is er een uitgebreid cursus/ en workshop aanbod.

Ik doe mijn werk vanuit de overtuiging dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Als jij je goed voelt, heeft dat een positief effect op het hele systeem en heel je een stukje Aarde. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Bovendien weet ik uit eigen ervaring hoe eenzaam en moeilijk sommige processen kunnen zijn. Dan is het fijn als iemand even invoelt op jouw situatie om samen met jou evt. blokkades of negatieve patronen op te sporen. Bijna altijd leidt dat tot nieuwe inzichten waarmee je vervolgens weer verder kan. Mijn dag is weer goed als jij gesterkt en geïnspireerd naar huis gaat.

Ik werk niet alleen met kaarten. Hooggevoeligheid en/of mediumschap zijn prachtige talenten maar hebben ook hun beperkingen. Leuk als je in een consult precies kan voelen in welk proces iemand zit en wat er speelt in zijn of haar leven maar wat dan? Intrigerend als iemand de binnenkant van je huis kan beschrijven, om maar wat te noemen. Maar wat kun je ermee!! Dat wist je zelf al. Ik merkte dat ik uit dat soort gesprekken steeds minder bevrediging haalde. Ik wilde dat mensen met nieuwe inzichten, geïnspireerd en gesterkt naar huis gingen. Vanuit die behoefte ben ik me ook gaan richten op coaching, familieopstellingen, NLP, Autismecoaching en Mindfulness om een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden.

Overigens ben ik daar niet uniek in. Je ziet die trend steeds meer ontstaan. Ook spiritualiteit ontwikkelt zich. We zijn niet meer alleen bezig met te bewijzen dat het bestaat. We gaan er steeds meer van uit dat er meer tussen hemel en aarde is (dankzij bv. Derek Ogilvie en programma’s als het Zesde Zintuig) en vandaar uit ontstaat er ruimte voor een ander soort gesprekken. Je ziet dat steeds meer mediums zich ontwikkelen naar een vorm van spiritueel lifecoach! Een ontwikkeling die ik alleen maar toejuich.
Soms of eigenlijk heel vaak is een klein zetje of wat bevestiging net genoeg om je weer op het juiste pad te zetten.

Warme groet Louise