Workshop “Godinnenkracht”

11139443_517466685092873_732139695014617651_n

Op 11 november a.s. start de nieuwe workshop “Godinnenkracht”. Onder meer gebaseerd op de bestseller “Godinnen in elke vrouw” en het daarvan afgeleide kaartdeck “Spel der Godinnen”.

Hoe blijf je vandaag de dag in balans als vrouw?

Als je werk, kind, relatie, sociale contacten, huishouden, hobby’s wilt combineren en daarbij ook nog lekker in je vel wilt blijven zitten? Herken je de situatie dat je een keuze hebt gemaakt voor het één, maar toch een verscheurd gevoel blijft houden? Of zomaar ineens een voor jezelf onverwachte kant op gaat? Of dat je niet tot een besluit kunt komen, omdat je heen en weer geslingerd wordt door verschillende gedachten en emoties?

Reken maar dat de godinnen in jou zich op dat moment roeren. Het niet met elkaar eens zijn en om de voorrang strijden en/o het heft ineens in handen nemen na een tijdje onderdrukt te zijn.

Het Spel der Godinnen geeft je inzicht in de werking van deze innerlijke krachten. De godinnen worden daarbij als symbool gebruikt voor deze verschillende energieën, die in iedere vrouw aanwezig zijn. Het spel is gebaseerd op het model van de Jungiaanse psychiater Jean Bolen. Zij introduceerde de godinnen uit de Griekse mythologie als archetypen (een oerbeeld of symbolische voorstelling in het onderbewustzijn) in de persoonlijkheid van een vrouw.

Het Spel der Godinnen laat alle godinnen in jou spreken, zodat je zelf het roer in handen kunt nemen. Je kunt de godinnen dan beschouwen als een soort innerlijke vergadering, waarvan jij de voorzitter bent.

Wil jij ontdekken welke vrouwelijke dynamiek er in jou beweegt? Welke Godinnen de boventoon voeren en welke nauwelijks aan bod komen? Wil jij leren hoe je jouw Godinnenkrachten in kunt zetten om meer harmonie en balans in je leven te creëeren?

Dan is deze workshop, van een halve dag, leuk voor jou!

Datum: vrijdag 11 november 2016
Aanvang: 09.30 uur – 12.00 uur.
Locatie: New Age Winkel Oberon, Pijnacker.
Prijs: € 25,00.

Het wordt een inspirerende, inzichtgevende en gezellige ochtend!
Ik hoop dat ik je nieuwsgierig en enthousiast heb gemaakt.

Warme groet Louise

Heb je ook interesse?

MAIL MIJ OM JE AAN TE MELDEN