Cursus Tarot

Tarot spreekt de taal van het hart

Ons brein gebruikt taal en woorden om iets aan ons duidelijk te maken. Ons hart communiceert met gevoel en beelden. En daarna geeft ons brein er woorden aan.

Het lezen van Tarotkaarten is een prachtig tool om met jezelf of een ander een hart en zielgesprek aan te gaan. Waarom? De afbeeldingen op de kaarten staan vol met oeroude symboliek. Dat wordt onmiddellijk door hart en ziel herkend en gebruikt om met jou te praten. Je brein krijgt daar geen enkele vat op.

Het is niet te vergelijken met bijvoorbeeld, voor jezelf of je vriendin een Engelenkaartje trekken. Engelenkaarten bevatten namelijk ook altijd tekst en meestal is het eerste wat je doet de tekst lezen. En lezen is de specialiteit van….. je brein en niet van je hart en intuïtie. Je blijft met Engelenkaarten dus makkelijker in je hoofd zitten tenzij je een Engelencursus hebt gevolgd uiteraard, dan leer je echt met Engelen werken en om op de boodschap in te voelen. Het werken met Engelenkaarten is namelijk ook gewoon een vak.

Ik heb al vaak gehoord dWorkshop Tarotat mensen een Tarotdeck kochten en er niets mee konden omdat er geen tekst op de kaarten stond. Ook heb ik mensen op cursus gehad die al eerder een cursus gevolgd hadden en er nog steeds niets mee konden. Dat is logisch. Je leert het niet door alleen het bijbehorende boekje te lezen. Je leert het ook niet als je een cursus volgt waar ze je alleen de betekenis leren. Dat is net zoiets als de jaartallen uit de geschiedenislessen onthouden.

De sleutel is dat je leert waarom die kaart nou juist die  betekenis heeft. De Tarot is opgebouwd vanuit een kosmisch systeem. Als je het systeem kent ken je automatisch ook de betekenissen. Je moet gaan voelen wat de kaarten betekenen. Je moet gaan voelen wat het hart wil zeggen.

Mijn cursus is erop gericht om je niet alleen de platte betekenissen te leren maar het je juist te laten voelen. Dus wil je echt met de Tarot leren werken en niet steeds de betekenissen van de kaarten willen opzoeken dan ben je bij mij op het juiste adres.

Is het saai en theoretisch?? Helemaal niet! We gaan naast een stuk theorie ook heel veel oefenen.  We gaan het hebben over hoe je je kunt afstemmen. De opbouw van een gesprek komt aan de orde en als klap op de vuurpijl gaan we oefenen met echte klanten. De ervaring leert dat elke cursist daar vreselijk tegenop ziet maar het uiteindelijk heel jammer vindt als de live gesprekken afgelopen zijn. Het is altijd een hoogtepunt in de cursus.

Het leren lezen van de Tarot betekent tegelijkertijd een stap in je eigen spirituele en intuïtieve ontwikkeling zetten. Immers je gaat met je hart, ziel en intuïtie aan de slag. Op het moment dat je “ja” zegt tegen de kaarten zeg je tegelijkertijd “ja” tegen de kosmos!

 

Investering: € 175,00 p.p. (incl. kaarten en cursusmateriaal).
Locatie: Den Haag

Ik hoop dat ik  je nieuwsgierig en enthousiast heb gemaakt. Je kunt me mailen om je aan te melden.

Warme groet Louise

Heb je ook interesse?

MAIL ONS OM JE AAN TE MELDEN

Louise
Lifecoach&Tarotreader