In mijn eerdere post van vandaag zie je een aantal betekenissen van 11:11 voorbij komen. Je leest over ontwaken, lichtwerkers die geroepen worden, een signaal van de Engelen dat je een wens mag doen enzovoort.

Nou ben ik van nature kritisch van aard en geloof niet klakkeloos alles wat ik lees want in mijn optiek is er niemand die deze wijsheid in pacht heeft.
We hebben er wel allemaal een gevoel, geloof of een gedachte bij maar dat hoeft nog niet de waarheid te zijn. Graag deel ik dan ook mijn gedachte met jullie.

Feit is dat heel veel mensen het 11:11 fenomeen ervaren. Schijnbaar “toevallig” kijken er een hele hoop mensen op de klok als de cijfers ook nog eens “toevallig” 11:11 aangeven. Doordat ik met kaarten werk en heb ervaren dat niemand “toevallig” nou juist die kaarten pakt geloof ik ook niet dat iemand keer op keer “toevallig” 11:11 ziet.

Bij het zien van dubbele getallen word je je weer even bewust van de “toevalligheden” in je leven. Het is een signaal wat je attendeert op het feit dat “toevalligheden” niet bestaan, dat er een patroon inzit, een herhaling.

Je wordt je bewust gemaakt van het feit dat er ook in jouw leven een herhalend patroon zit. Ga bij jezelf eens na waarom de dingen in jouw leven gebeuren zoals ze gebeuren. Is het toeval of zit er een patroon in?

WENSEN?
Het getal 11 in de Tarot wordt gesymboliseerd door de kaart Gerechtigheid. Betekenis van Gerechtigheid is dat niets op zichzelf staat. Op elke actie volgt onherroepelijk een reactie.

Als je de actie kent kun je de reactie voorspellen en als de reactie of de uitkomst niet is wat je wil dan is dat geen bad Karma of straf, nee dan moet je gewoon een andere actie neerzetten. Dat gaat met vallen en opstaan.

Soms gaan er hele generaties overheen voordat we het patroon ontdekken. Onze verre voorouders waren altijd heel blij verrast wanneer het “toevallig” weer Lente werd. Dus een wens doen begrijp ik wel bij dit getal.

Maar dat is iets te oppervlakkig. Als je iets wilt bereiken, onderzoek dan hoe je dat kan bereiken en zet de juiste stappen. En als het maar niet wil lukken is het nu de tijd om naar het onderliggende patroon te kijken.

DE POORT NAAR EEN ANDER BEWUSTZIJN? JE WORDT GEROEPEN.
Je 11e levensjaar kondigt een nieuwe levensfase aan, de man en de vrouw in jou ontwaakt. In die zin is 11 inderdaad een getal van een poort een nieuwe fase, nieuwe groei, nieuwe uitdagingen. Ik kan het met een groot woord bewustwording noemen of wakker worden, maar laten we het een keer heel simpel houden. Je gaat weer een stukje wijzer worden en sluit een fase af. Het is een transformatiegetal. Een periode van loslaten dus ook. De rups wordt vlinder. Het meisje wordt vrouw. De jongen wordt man.

Kosmische krachten zijn aan het werk om kosmisch balans te brengen in jouw leven. Dat gebeurt, vanuit persoonlijk perspectief, niet altijd zachtzinnig. De herfst zou je een hardvochtig seizoen kunnen noemen, toch moeten de blaadjes van de bomen vallen en de bloemen sterven om nieuw leven de ruimte te kunnen geven. Wat er ook gebeurt, positief of negatief, blijf in vertrouwen.

Je wordt geroepen om dit nieuwe pad te gaan bewandelen. De “nieuwe” jij mag opstaan. Je oude jas mag je afleggen. Uiteraard gaat dat niet zonder slag of stoot. Net als een “puberteit” staat je een intense tijd te wachten met emoties die in deze nieuwe fase, extreme vormen aan kunnen nemen. Leer van je “zwaktes”.

Het getal 11 confronteert je namelijk ook met de dualiteit van het leven. In je kindertijd zijn alle mensen nog gelijk. Vanaf  je 11e levensjaar word je je echter steeds meer bewust van de verschillen. Er zijn jongens en meisjes, er is jong en oud, mooi en lelijk enz. en je voelt je meer aangetrokken door de ene groep dan de andere.

In 11 word je je voor het eerst bewust van de verschillen en moet je leren om met die verschillen en je af- en voorkeuren om te gaan.

Misschien was het toeval of is dat de reden dat bij grote aanslagen het getal 11 een prominente rol speelde, 11/9  Twin Towers, 11/3 Madrid.  De wereld stond in brand en de kloof is, tot op vandaag, nog nooit zo groot en zichtbaar geweest. Aan ons de taak om weer tot verbinding te komen. Dus de roep aan lichtwerkers of, in gewone aardse termen, mensen die de verbinding willen stimuleren, begrijp ik ook.

ALLEEN VOOR LICHTWERKERS?
Natuurlijk niet! 11:11 discrimineert niet en heeft verder niets met spiritueel werk te maken. Je wordt, als mens, geroepen om jouw eigen unieke pad te bewandelen en je eigen unieke patronen te doorbreken. Elke sleutel die jij vindt om een patroon te doorbreken is belangrijke informatie en helpt het collectief.

© Louise

admin